Összesen 1 találat

 • Karácsonyi Télapó és Mikulás Zsákok

  Karácsonyi Télapó és Mikulás zsákok -Egyedi Design

  kis-zsak-32x-52-cm
  Kis zsák, rusztikus bézs alap 32x 52 cm
  kis-zsak-tortfeher-alap
  Kis zsák, törtfehér alap 32x 52 cm
  nagy-zsak
  Nagy zsák, rusztikus bézs alap 60x 78 cm
  nagy-zsak-tortfeher-alap
  Nagy zsák, törtfehér alap 60x 78 cm
  6900 Ft15900 Ft

  Karácsonyi Télapó és Mikulás zsákok! Jönnek az ünnepek és lassan itt a Mikulás! Ezek a Csodálatos Karácsonyi Télapó és Mikulás zsákok azért készültek, hogy visszaadják az álmokat és a fantáziánkat, de a gyermekek óriási Örömét leljék benne és még abban amit rejt! Remek ajándék felnőtteknek is, lakás dekorációként is kiválóan alkalmas vagy jelmez tartozékaként.

  A kisebbet tele lehet tölteni sok-sok finomsággal és/ vagy kisebb ajándékokkal, a nagyobba beleférnek nagy terjedelmű ajándékok. Nem szeret csomagolni vagy macerás a nagyobb ajándékokat? Akkor tökéletes, hogy csak bele kell tenni elrejteni az ajándékot!

  Egyenesen az Északi-sarkról!

  Igény szerint egyedi névvel is kérhető (Megrendeléskor az adatok kitöltése után a MEGJEGYZÉS rovatba kell beírni CSAK a nevet amit a zsákon szeretne látni -kérem a pontos kitöltés érdekében ellenőrizze, mert később nem lehet módosítani és pontosan az fog felkerülni a zsákra). A termék árában benne van a NÉV elhelyezése.

  Az ár csak egy adott termékre vonatkozik! A képen levő tartalmak csak illusztrációként szolgálnak, a termék nem tartalmazza!