Kutya fekhely zsebes párna -puha és meleg Wellsoft -Csontok

24000 Ft38000 Ft

Kutya fekhely bebújós zsebes párna tökéletes kedvencednek, ha jönnek a hideg idők és van aki nem bent alszik, hanem kint Őrzi házunkat. Neki készítettem el elsőnek ezt a kiváló bebújós, jól rétegelt párna- zsebet. A huzat zsebének borítása kívül- belül puha Wellsoft anyag, közte 2 cm-es antiallergén polyeszter lap biztosítja a meleg érzetet.  A huzat alsó részét is antiallergén polyeszter lap védi, ami cipzározható. Belsejében pamutvászon huzatban antiallergén polyeszter lap között antiallergén szilikongolyó töltet van.  A tökéletes fekhelypárna a hidegben kiugrani védeni a házat és gyorsan visszabújni a meleget biztosító zsebbe. De benti kedvencünknek is tökéletes meleg és biztonság érzetet ad.

Ø 50 cm
Ø 50 cm
Ø 60 cm
Ø 60 cm
Ø 70 cm
Ø 70 cm
Ø 80 cm
Ø 80 cm
wellsoft-szurke-csontok
Wellsoft szürke-csontok
Törlés
Mennyiségi kedvezmények
Mennyiség Kedvezmény Kedvezményes ár
2 - 3 8% -
4 + 12% -
Ezek a kedvezmények a következő kategóriákban is elérhetők:

Akár egyedi igények alapján is!

  • Check Mark Megelégedettségi garancia
  • Check Mark Ügyfélközpontú ügyintézés
  • Check Mark Biztonságos fizetés
Fizetési megoldások

Leírás

Kutya fekhely bebújós zsebes párna anyaga: külseje: Wellsoft, töltet: antiallergén polyészter és szilikon golyó- ami nem csomósodik, összenyomás után visszaugrik eredeti formájába.

Jönnek a hideg idők és van aki nem bent alszik, hanem kint Őrzi házunkat. Mindig segítenek nekem az ötleteim megvalósításában, hisz Nekik éppúgy fontos kényelemben és melegben lenniük. Benti és kinti használatra alkalmas, de kint csak fedett helyen ,mert nem vízálló. Ezért is fontos, hogy kényelmes,meleg és tartós fekhelyet készítsek. Ezt a kiváló bebújós, jól rétegelt puha párna- zsebet belülről külön szigeteléssel láttam el körben a peremét, a fekhely részét és a zseb takaró fedelét is. A kivehető párna szintén alul-felül szigeteli 2 cm-es antiallergén polyészter lap, közte szilikongolyó töltet, ami nem csomósodik és jó tartást biztosít.

Extra Huzat A huzat levehető és mosható, a benne levő párna kivehető és külön mosható. A alja vízálló anyagból van, ezért tartósabb a fekhely.

Méretezés: Széles méretválasztékot kínálunk, így a kistestű és nagyon nagytestű kutyák is kényelmes és biztonságos pihenőhelyet élvezhetnek. Felhívjuk figyelmét, hogy minden kutya más és más, és előfordulhat, hogy a súly méretek miatt nem pontos.  A tökéletes illeszkedés érdekében azt javaslom, hogy mérje meg kedvencét, amíg normál alvó helyzetben fekszik, majd adjon hozzá 5 cm-t a méret optimális kiválasztásához. Majd ennek megfelelően válassza ki a megfelelő méretet. Ha kétségei vannak, mindig rendeljen egy mérettel nagyobbat! Íme néhány méret útmutatás, hogy könnyebb legyen megfelelő méretet választani kedvencének 4 féle méretben:

„S” méret: 50×50 cm, 13 cm magas perem. Alkalmas macskákhoz vagy kisméretű kutyákhoz 6 kg -ig. (Toy Terrier, Yorkshire terrier, Chivava, Miniature Tacsó, Pomerániai Spitz, Máltai Bolognai stb..)

“M” méret: 60x 60 cm, 13 cm magas perem. Alkalmas 6 és 15 kg közötti kutyák,(Olasz agár, Francia bulldog, Westie, Cavalier King Charles spániel, Jack és Parson Russel, Tacskó,  Whippet, Beagle, stb.)

“L” méret: (ezek a nagyobb méretek általában nincsen készen, a legyártása miatt néha 2-3 napot csúszhat a szállítás.)

70x 70 cm, 15 cm magas perem. Alkalmas 15-23 kg közti kutyákhoz. (Kicsi Labrador és Retriver, Husky, Vizsla, Pointer, Bulldog, Boxer, Corgi, Shar Pei, Ausztrál Juhász, Basset Hound, stb. )

“XL” méret: (ezek a nagyobb méretek általában nincsen készen, a legyártása miatt néha 2-3 napot csúszhat a szállítás.)

80x 80 cm, 15 cm magas perem. Alkalmas 25-40 kg közti kutyákhoz. (Felnőtt Labrador és Retriverek, Roti, Juhász kutyák, Weimari vizsla, Dobermann, Whippet, Beagle,  Bulldog, Boxer, stb.)

ANYAGOK és JELLEMZŐK:

– Wellsoft külső borítás. Kellemes melegen tartó hatást biztosít.

-Alja és a perem hátsó cipzározható része vízálló anyag.

– A párna antiallergén töltőanyaggal van töltve.

– Rejtett  cipzár – elég erős a gyakori ápoláshoz.

– Könnyen tisztítható.

Könnyű tisztítás: A háziállatok óhatatlanul rendetlenek, de a Kutya- Cica Fészek, Téli Meleg Fekhely mosható. Az egész műszőrme fekhelyet csak bele kell mosógépbe helyezni és alacsony hőfokon (30 fok) mosható. Szárítógépben nem szárítható és nem vasalható!

Kérem, vegye figyelembe: Minden termékemet igyekszem nagy gonddal és odafigyeléssel, legjobb minőségben elkészíteni, hogy a vásárlóknak a lehető legjobb minőséget biztosítsam. Arra törekszem, hogy ne történhessen meg, hogy  hibás terméket küldök, de ha mégis előfordul, azonnal lépjen velem kapcsolatba. Lehető leghamarabb kicseréljem vagy tanácsot adjak  mit tegyen a termékkel. Az anyagokat tanúsítvánnyal rendelkező, megbízható helyről szerzem be, hogy kellemetlen hibák ne adódhassanak (színük ne fakuljon, a szövet alakja ne deformálódjon, összetétele megfelelő és ellenőrizhető legyen, ne tartalmazzon egészségre káros anyagokat). Kérem, vegye figyelembe, hogy lehetnek 0,3-2 cm eltérések a kézi vágás, mérés miatt. A színek eltérőek lehetnek különböző számítógép monitor beállítások miatt.

Egyedi és személyre szabott megrendelések: Kérlek vedd fel velem a kapcsolatot, hogy megbeszéljük az igényeidet.Az egyedi megrendelések különlegesség, mivel szeretek más dolgokat készíteni.

További információk

Tömeg N/A
Méretek N/A
Fekhely mérete Ø

, , ,

Fekhely mintája

,