Karácsonyi Télapó és Mikulás zsákok -Egyedi Design

6900 Ft15900 Ft

Karácsonyi Télapó és Mikulás zsákok! Jönnek az ünnepek és lassan itt a Mikulás! Ezek a Csodálatos Karácsonyi Télapó és Mikulás zsákok azért készültek, hogy visszaadják az álmokat és a fantáziánkat, de a gyermekek óriási Örömét leljék benne és még abban amit rejt! Remek ajándék felnőtteknek is, lakás dekorációként is kiválóan alkalmas vagy jelmez tartozékaként.

A kisebbet tele lehet tölteni sok-sok finomsággal és/ vagy kisebb ajándékokkal, a nagyobba beleférnek nagy terjedelmű ajándékok. Nem szeret csomagolni vagy macerás a nagyobb ajándékokat? Akkor tökéletes, hogy csak bele kell tenni elrejteni az ajándékot!

Egyenesen az Északi-sarkról!

Igény szerint egyedi névvel is kérhető (Megrendeléskor az adatok kitöltése után a MEGJEGYZÉS rovatba kell beírni CSAK a nevet amit a zsákon szeretne látni -kérem a pontos kitöltés érdekében ellenőrizze, mert később nem lehet módosítani és pontosan az fog felkerülni a zsákra). A termék árában benne van a NÉV elhelyezése.

Az ár csak egy adott termékre vonatkozik! A képen levő tartalmak csak illusztrációként szolgálnak, a termék nem tartalmazza!

kis-zsak-32x-52-cm
Kis zsák, rusztikus bézs alap 32x 52 cm
kis-zsak-tortfeher-alap
Kis zsák, törtfehér alap 32x 52 cm
nagy-zsak
Nagy zsák, rusztikus bézs alap 60x 78 cm
nagy-zsak-tortfeher-alap
Nagy zsák, törtfehér alap 60x 78 cm
Törlés
Mennyiségi kedvezmények
Mennyiség Kedvezmény Kedvezményes ár
2 - 3 4% -
4 - 5 10% -
6 - 9 12% -
10 + 16% -
Ezek a kedvezmények a következő kategóriákban is elérhetők:

Akár egyedi igények alapján is!

  • Check Mark Megelégedettségi garancia
  • Check Mark Ügyfélközpontú ügyintézés
  • Check Mark Biztonságos fizetés
Fizetési megoldások

Leírás

Karácsonyi Télapó és Mikulás zsákok! Hamarosan itt van Karácsony, de előtte jön a Mikulás!

Anyaga: Külső anyag Természetes 100% erős pamutvászon OEKO-TEX® -Standard 100, Belső anyag bordó pamut jersey.

Saját készítésű és tervezésű kézműves, minőségi termék!

Karácsonyi Karácsonyi Télapó és Mikulás zsákok kétféle méretben készültek és színben. A kisebb akár  Mikulás jön és megtölti sok sok finomsággal, a nagyobb, ha jön a karácsony és még jobban fel szeretnénk dobni kis gyermek vagy felnőtt szerettünk szívét, akkor csomagolás helyett a nagy Mikulás zsákba tökéletes rejteni! Képzelje, a boldogságot a gyermeke arcán, mikor felfedezi a zsákot Mikulás reggelén vagy Karácsony napján a fa alatt! A mai világban egyre inkább feledésbe merülnek az álmok, és a gyermekkori fantáziavilág, amit oly boldogságot ad! Hát a Karácsony az az idő , amikor mindezt vissza lehet hozni és feledni a sok gondot és bánatot, csak örömet és szeretetet adni.

Remekül illik össze más karácsonyi/ ünnepi trendi dekorációkkal együtt!

Karácsonyi Télapó és Mikulás zsákok anyaga: Külseje: Bézs színű vastag pamutvászon párnahuzat, 100% pamutvászon – rusztikus textúrájú OEKO-TEX® -Standard 100 nemzetközi tanúsítvánnyal, légáteresztő, könnyen kezelhető, nem fakul. Kellemes tapintású, nagy teherbírású puha vászon textúrával.  Saját nyomtatású tartós tintával, digitális pamut nyomtatóval csak az egyik oldalon (a másik oldal az anyag színe). Mosáskor sem fakul vagy hámlik le- saját tesztelésen mennek át!

Belseje: bordó Pamut Jersey béleli, kellemes tapintású, puha nem bőr irritáló.

Megkötő: Sodort fényes műszál és pamut tartalmú madzag, amit két oldalra húzva egyszerűen összerántja a zsák száját és kinyitni sem kell bajlódni, csak széthúzni!

Karácsonyi Télapó és Mikulás zsákok 2 féle Méret és színben választható: 32 cm x 52 cm vagy 60 cm x 78 cm

-Az ár csak egy darab adott termékre vonatkozik! A képen levő tartalmak csak illusztrációként szolgálnak, a termék nem tartalmazza!

-Az adott zsák méretei és tulajdonsága a képen és leírásban található.

-Mosógépben mosható alacsony hőfokon

– szükség szerint vasalható (pamut anyagnak megfelelő hőfokon, gőzöléssel is.)– a könnyű karbantartás érdekében.

Feldolgozási idők: Jelenlegi feldolgozási időnk 2-4 munkanap. A rendelés kiszállításáról e-mailben értesítünk. Kérjük vegye figyelembe az ünnepek körüli megnövekedett rendelés miatti esetleges pár napos eltérések lehetnek.

Színváltozatok:Kérjük, vegye figyelembe, hogy a nyomtatott színek kissé eltérhetnek a számítógép monitorán látottaktól, mivel minden monitor eltérően jeleníti meg a színeket, és az összes nyomtató másképp nyomtat. Igyekszünk minden huzatot egyformára készíteni, de a kézi készítésű termék jellegéből adódóan kis eltérések előfordulhatnak az elhelyezésben vagy a festékben.

Kezelési útmutató: Mosógépben, max 40°C-on, normál ciklusban. NE fehérítse, ne dörzsölje a foltokat, mert károsíthatja az anyagot! A mosógépben való szárítás után gyűrődhet. Vasalhatja Pamut anyagnak megfelelő hőfokon, gőzöléssel is. NE akassza fel, mert károsíthatja és eldeformálhatja. További karácsonyi és általam készített termékek: https://diamondvarroda.hu/termekkategoria/karacsonyi/

Minden termékemet igyekszem nagy gonddal és odafigyeléssel, legjobb minőségben elkészíteni, hogy a vásárlóknak a lehető legjobb minőséget biztosítsam. Arra törekszem, hogy ne történhessen meg, hogy  hibás terméket küldök, de ha mégis előfordul, azonnal lépjen velem kapcsolatba. Lehető leghamarabb kicseréljem vagy tanácsot adjak  mit tegyen a termékkel. Az anyagokat tanúsítvánnyal rendelkező, megbízható helyről szerzem be, hogy kellemetlen hibák ne adódhassanak (színük ne fakuljon, a szövet alakja ne deformálódjon, összetétele megfelelő és ellenőrizhető legyen, ne tartalmazzon egészségre káros anyagokat). Kérem, vegye figyelembe, hogy lehetnek 0,3- 1 cm eltérések a kézi vágás, mérés miatt.

További információk

Tömeg N/A
Méretek N/A
Télapó zsákok

, , ,