Egyedi Karácsonyi Wood Design Díszpárnahuzat

3900 Ft8100 Ft

Elegáns és praktikus négyzet alakú párnák vagy csak a párnahuzatok egyedi karácsonyi motívumokkal vannak díszítve. Remekül illik össze más karácsonyi/ ünnepi trendi dekorációkkal együtt. Remek ötlet ajándéknak is!

Jönnek az ünnepek és itt az idő Karácsonyi hangulatba borítani Otthonunkat.Ezek a Csodálatos és elengedhetetlen karácsonyi kiegészítők töltik meg otthonunkat örömmel ás szeretettel!

 

fagyongy
Fagyöngy 35x35 cm
fagyongy-2
Fagyöngy 40x40 cm
fenyo-manoval-41x41-cm
Fenyő manóval 41x41 cm
harangok-wood
Harangok wood 43x43 cm
merryc-natur
MerryC natur 42x42 cm
merryc-piros-wood
MerryC piros wood 42x42 cm
merryc-zold-wood
MerryC zöld wood 42x42 cm
piros-szarvas-wood
Piros szarvas wood 42x42 cm
piros-szarvasfej
Piros szarvasfej 41x41 cm
wish-you-wood
Wish you wood 42x42 m
Törlés

Leírás

Egyedi Karácsonyi Wood Design Díszpárnahuzat anyaga:

Anyaga: Lonetta vászon eleje, 100% pamutvászon hátsó nyomatlan oldal, antiallergén poliészter.

Párnahuzat:

– Lonetta vastag pamutvászon párnahuzat.

-A párnahuzat hátoldalán cipzárral záródik, így kényelmesen cserélhető.

– Wood Design nyomat csak a párna elő oldalán.

Egyedi Karácsonyi Wood Design Díszpárna huzat anyaga: Lonetta kevert pamutvászon szövet, könnyen kezelhető, nem fakul. Kellemes tapintású, nagy teherbírású vászon. Saját nyomtatású tartós tintával nagyszerű nyomatot készít. Mosáskor sem fakul vagy hámlik le. Polyester réteg merevítéssel a szebb tartásért a huzat mindkét oldalán. Egyoldalas cipzár cipzár.

Mérete nem választható. 1-2 cm különbözőek, mert ezek a termékek kifutó, nem újrarendelhetőek. Épp ezért az áruk is kedvezőbb.

40×40 cm és 43×43 cm között vannak, de minden képnél a méret is fel van tűntetve. 40x 40 cm párnabetéttel vagy saját töltettel megfelelően mutatnak.

Digitális nyomtatás csak az egyik oldalon (a másik oldal az anyag színe)

Hátoldalán rejtve varrott egyoldalas cipzárral záródik.

A hátoldal pamut anyaga Rendelkezik OEKO-TEX® -Standard 100 nemzetközi tanúsítvánnyal.

Mosógépben mosható alacsony hőfokon (Mosás max. 40°C-on),  szárítógépben szárítható (alacsony hőfokkal)– szükség szerint vasalható pamutvászonnak megfelelő hőfokon, csak pamut anyaon keresztül (cotton) – a könnyű karbantartás érdekében.

Karácsonyi Wood Design Díszpárna betéttel együtt is megvásárolható.  https://diamondvarroda.hu/termek/egyedi-karacsonyi-wood-design-diszparna-cserelheto-toltettel/

Színváltozatok:

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a nyomtatott színek kissé eltérhetnek a számítógép monitorán látottaktól, mivel minden monitor eltérően jeleníti meg a színeket, és az összes nyomtató másképp nyomtat.

Igyekszünk minden huzatot egyformára készíteni, de a kézi készítésű termék jellegéből adódóan kis eltérések előfordulhatnak az elhelyezésben vagy a festékben.

Feldolgozási idők: Folyamatosan  van a gyártás, de össze kell dolgozni a nyomtatással is. Jelenlegi feldolgozási időnk 2-6 munkanap. A rendelés kiszállításáról és minden feldolgozási időről e-mailben értesítünk.

Kezelési útmutató: NE fordítsa ki! Zárja be a cipzárral mosáskor és vasaláskor is. Mosógépben, max 40°C-on, normál ciklusban. NE fehérítse, ne szárítsa szárítógépben. Csak alacsony hőfokon vasalja és csak a hátoldalán vagy a színén pamutvászon anyagon keresztül! NE tisztítsa szárazon.Szárítógépben szárítható, de a gyűrődés miatt javasolt sima felületen szárítani.NE akassza fel, mert károsíthatja és eldeformálhatja a tartást biztosító polyéster lapot. További karácsonyi és általam készített termékek: (link….)

Minden termékemet igyekszem nagy gonddal és odafigyeléssel, legjobb minőségben elkészíteni, hogy a vásárlóknak a lehető legjobb minőséget biztosítsam. Arra törekszem, hogy ne történhessen meg, hogy  hibás terméket küldök, de ha mégis előfordul, azonnal lépjen velem kapcsolatba. Lehető leghamarabb kicseréljem vagy tanácsot adjak  mit tegyen a termékkel. Az anyagokat tanúsítvánnyal rendelkező, megbízható helyről szerzem be, hogy kellemetlen hibák ne adódhassanak (színük ne fakuljon, a szövet alakja ne deformálódjon, összetétele megfelelő és ellenőrizhető legyen, ne tartalmazzon egészségre káros anyagokat).

Kérem, vegye figyelembe, hogy lehetnek 0,3- 1 cm eltérések a kézi vágás, mérés miatt.

További információk

Tömeg 1 kg
Méretek N/A
Wood párnahuzatok különböző

, , , , , , , , ,