Egyedi Karácsonyi Wood Design Díszpárna, cserélhető töltettel

5900 Ft10900 Ft

Elegáns és praktikus négyzet alakú párnák vagy csak a párnahuzatok egyedi karácsonyi motívumokkal vannak díszítve. Remekül illik össze más karácsonyi/ ünnepi trendi dekorációkkal együtt. Remek ötlet ajándéknak is!

Jönnek az ünnepek és itt az idő Karácsonyi hangulatba borítani Otthonunkat.Ezek a Csodálatos és elengedhetetlen karácsonyi kiegészítők töltik meg otthonunkat örömmel ás szeretettel!

 

fagyongy-35
Fagyöngy 35x35 cm
fagyongy
Fagyöngy 40x40 cm
fenyo-manoval
Fenyő manóval 41x41 cm
harangok-wood
Harangok wood 43x43 cm
merryc-natur
MerryC natur 42x42 cm
merryc-piros-wood
MerryC piros wood 42x42 cm
merryc-zold-wood
MerryC zöld wood 42x42 cm
piros-szarvas-wood
Piros szarvas wood 42x42 cm
piros-szarvasfej
Piros szarvasfej 41x41 cm
wish-you-wood
Wish you wood 42x42 cm
Törlés

Leírás

Egyedi Karácsonyi Wood Design Díszpárna anyaga:

Anyaga: Lonetta vászon eleje, 100% pamutvászon hátsó nyomatlan oldal, antiallergén poliészter. Töltőanyag: poliészter.

Jönnek az ünnepek és itt az idő Karácsonyi hangulatba borítani Otthonunkat. Ezek a Csodálatos és elengedhetetlen karácsonyi kiegészítők töltik meg otthonunkat örömmel ás szeretettel!

Remek ötlet ajándéknak is!

Párnahuzat:

– Lonetta vastag pamutvászon párnahuzat.

-A párnahuzat hátoldalán cipzárral záródik, így kényelmesen cserélhető.

– Wood Design nyomat csak a párna elő oldalán.

TÖLTET: Antiallergén, Rendezetlen, Extra tömött, Pormentes, Nedvességálló

Egyedi Karácsonyi Wood Design Díszpárna huzat anyaga: Lonetta kevert pamutvászon szövet, könnyen kezelhető, nem fakul. Kellemes tapintású, nagy teherbírású vászon. Saját nyomtatású tartós tintával nagyszerű nyomatot készít. Mosáskor sem fakul vagy hámlik le. Polyester réteg merevítéssel a szebb tartásért a huzat mindkét oldalán. Egyoldalas cipzár cipzár. Belső töltet: fehér színű 100 % pamutvászon borítás, polyester töltet.

 

Mérete nem választható. 1-2 cm különbözőek, mert ezek a termékek kifutó, nem újrarendelhetőek. Épp ezért az áruk is kedvezőbb.

40×40 cm és 43×43 cm között vannak, de minden képnél a méret is fel van tűntetve. 40x 40 cm párnabetéttel vagy saját töltettel megfelelően mutatnak.

 

Digitális nyomtatás csak az egyik oldalon (a másik oldal az anyag színe)

Hátoldalán rejtve varrott egyoldalas cipzárral záródik.

A hátoldal és belső párna huzatborítása pamut anyaga Rendelkezik OEKO-TEX® -Standard 100 nemzetközi tanúsítvánnyal.

Mosógépben mosható alacsony hőfokon (Mosás max. 40°C-on),  szárítógépben szárítható (alacsony hőfokkal)– szükség szerint vasalható alacsony hőfokon (sythetic) – a könnyű karbantartás érdekében.

Karácsonyi Wood Design Díszpárna Huzat betéttel együtt. A párnahuzat külön is megvásárolható. (link…..)

 

Feldolgozási idők:

Folyamatosan  van a gyártás, de össze kell dolgozni a nyomtatással is. Emiatt, lehet két- három napos csúszás a megszokott 1-3 napon belüli időn túl. Jelenlegi feldolgozási időnk 2-4 munkanap. A rendelés kiszállításáról és minden feldolgozási időről e-mailben értesítünk.

Színváltozatok:

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a nyomtatott színek kissé eltérhetnek a számítógép monitorán látottaktól, mivel minden monitor eltérően jeleníti meg a színeket, és az összes nyomtató másképp nyomtat.

Igyekszünk minden huzatot egyformára készíteni, de a kézi készítésű termék jellegéből adódóan kis eltérések előfordulhatnak az elhelyezésben vagy a festékben.

Kezelési útmutató:

Távolítsa el a párnahuzatot, NE fordítsa ki! Zárja be a cipzárral mosáskor és vasaláskor is. Mosógépben, max 40°C-on, normál ciklusban. NE fehérítse, ne szárítsa szárítógépben. Csak alacsony hőfokon vasalja és csak a hátoldalán vagy a színén pamutvászon anyagon keresztül! NE tisztítsa szárazon.Szárítógépben szárítható, de a gyűrődés miatt javasolt sima felületen szárítani.NE akassza fel, mert károsíthatja és eldeformálhatja a tartást biztosító polyéster lapot. További karácsonyi és általam készített termékek: (link….)

Minden termékemet igyekszem nagy gonddal és odafigyeléssel, legjobb minőségben elkészíteni, hogy a vásárlóknak a lehető legjobb minőséget biztosítsam. Arra törekszem, hogy ne történhessen meg, hogy  hibás terméket küldök, de ha mégis előfordul, azonnal lépjen velem kapcsolatba. Lehető leghamarabb kicseréljem vagy tanácsot adjak  mit tegyen a termékkel. Az anyagokat tanúsítvánnyal rendelkező, megbízható helyről szerzem be, hogy kellemetlen hibák ne adódhassanak (színük ne fakuljon, a szövet alakja ne deformálódjon, összetétele megfelelő és ellenőrizhető legyen, ne tartalmazzon egészségre káros anyagokat).

Kérem, vegye figyelembe, hogy lehetnek 0,3- 1 cm eltérések a kézi vágás, mérés miatt.

További információk

Tömeg 1 kg
Méretek N/A
Wood párnák különböző

, , , , , , , , ,